Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Glamourmodel Jordan zet kooivechter aan de kant

Shownieuws

Alex Reid vloog naar de andere kant van de wereld om Katie Price ten huwelijk te vragen. Het glamourmodel had hele andere ideeën en dumpte de kooivechter.

Kooivechter Alex Reid vloog naar de andere kant van de wereld om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Glamourmodel Katie Price bleek duidelijk anders over hun relatie te denken. Nog voordat Reid op zijn knieën kon gaan, dumpte de rondborstige brunette haar vriend.

Tijdens haar verblijf in de Australië, waar ze meedeed aan het programma 'I'm a celebrity… get me out of here', realiseerde Price zich dat ze toch liever alleen wil zijn. "Ik heb veel na kunnen denken en ik heb geen relatie nodig, maar hoop dat we vrienden kunnen blijven", vertelde ze live op tv, een uur nadat ze haar kooivechter had gedumpt. "Ik moet aan mezelf en mijn kinderen denken en ben nu zo veel gelukkiger."

Het is niet Katies eerste relatie die dit jaar sneuvelt. De 31-jarige Price, beter bekend als Jordan, zette in mei een punt achter haar huwelijk met zanger Peter Andre. De twee waren bijna vijf jaar getrouwd en hebben twee kinderen. In de zomer liep Jordan de drie jaar oudere spierbundel Reid tegen het lijf. Het glamourmodel had zo'n vier maanden een relatie met de kooivechter. Vrienden vertellen de Britse krant Daily Mail dat hij kapot is van de plotselinge breuk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen