Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amsterdams huurhuis Yolanthe te koop gezet

Shownieuws

Nu Yolanthe verzekerd is van een optrekje aan de grachten heeft ze haar appartement niet meer nodig. Het huis dat ze huurde is te koop gezet.

Nu Yolanthe Cabau van Kasbergen verzekerd is van een optrekje aan de Amsterdamse grachten heeft ze haar appartement in de hoofdstad niet meer nodig. De presentatrice huurde na haar breuk met Jan Smit een huis aan het IJ. Het appartement staat nu te koop voor 1,25 miljoen euro. Onbekend is hoeveel huur Yolanthe betaalde.

Yolanthe huurde het huis met uitzicht over de Amsterdamse binnenstad, maar zou hebben overwogen het huis te kopen. Nu haar vriend Wesley Sneijder onlangs eigenaar van een luxueus pand aan de Bloemgracht is geworden is haar appartement kennelijk overbodig geworden. Na Yolanthes huuropzegging zette de eigenaar het pand te koop.

Het appartement op de negende en tiende verdieping van een appartementcomplex aan de Amsterdamse Westerdoksdijk heeft een oppervlakte van 170 vierkante meter. In het interieur voert wit de boventoon. De meubels in de gang en slaapkamer hebben een barokachtige stijl.

Enkele meubelstukken zijn te herkennen van beelden van de verhuizing van Cabau van Kasbergen uit Volendam. Yolanthe werd na haar relatiebreuk met zanger Jan Smit door haar ex-schoonmoeder beticht van 'roverij'. Opvallend is dat in het hele huis zijden bloemen staan. De bloemen, die tweeduizend euro waard zouden zijn, nam Yolanthe volgens de moeder van Jan Smit onterecht mee uit het huis van haar zoon.

Yolanthes management bevestigt dat het om haar huurhuis gaat. Wat ze ervan vindt dat heel Nederland kan meegenieten van haar inrichting kan de manager niet zeggen. "Yolanthe is op dit moment aan het werk in de studio", aldus de zegsvrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen