Kies je favoriete radiostation

Dossiers

U2 trots op klus tijdens Glastonbury

Shownieuws

U2 is erg trots om de headliner te zijn van het veertigste Glastonbury festival. "We zijn blij en vereerd", glunderde frontman Bono van de Ierse rockband.

U2 is erg trots om de headliner te zijn van het veertigste Glastonbury festival, dat volgend jaar van 23 tot en met 27 juni wordt gehouden. Dat heeft Bono aan de BBC laten weten. "We zijn blij en vereerd", glunderde de frontman van de Ierse rockband.

De Ieren maakten vorige week maandag een einde aan alle geruchten. De rockers vliegen speciaal voor het optreden op en neer vanuit Noord-Amerika, waar U2 van begin juni tot en met half juli aan het toeren is. Het kolossale Claw-podium van de 360-tour blijft dan ook in de Verenigde Staten.

Bono heeft veel zin in het optreden: "Ik denk dat het die dag helemaal om de muziek zal gaan en dat dat gevoel van iedereen op die heilige grond bezit zal nemen", zo voorspelt de zanger.

Met U2 heeft Glastonbury volgend jaar voor de tweede achtereenvolgende maal een act van stadionformaat als hoofdact. Dit jaar was Bruce Springsteen de grote publiekstrekker van de 39e editie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen