Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carla Bruni gaat in film Woody Allen spelen

Shownieuws

De Franse First lady Carla Bruni-Sarkozy gaat in de volgende film van Woody Allen spelen. "Misschien wordt het hopeloos maar zo'n kans kan ik niet laten gaan."

Carla Bruni-Sarkozy gaat in de volgende film van Woody Allen spelen. Dat heeft de Franse first lady volgens het Franse persbureau AFP gezegd tijdens een optreden op de tv-zender Canal Plus.

"Ik weet nog niet welke rol het is, maar ik heb meteen ja gezegd", vertelde het 41-jarige voormalige model. "Ik stort me ergens blind in, of ik doe het helemaal niet."

"Ik ben totaal geen actrice. Misschien wordt het hopeloos, maar zo'n kans kan ik niet laten gaan." De legendarische filmmaker bezocht het presidentiële paar in juni. Allen was in Frankrijk om zijn film 'Whatever Works' aan de man te brengen.

Nicolas Sarkozy heeft onvrijwillig ook een rolletje weten te scoren. De Franse president verscheen met zijn vrouw in The Simpsons, meldde de Britse krant The Guardian. De satirische aflevering over het koppel werd vorige week in de Verenigde Staten uitgezonden. De makers van de animatiefilm hadden geen toestemming gevraagd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen