Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politieman pikte van draagmoeder Jessica Parker

Shownieuws

Een politiechef heeft naar verluidt gestolen van de draagmoeder van Sarah Jessica Parker. Hij is door een jury aan drie aanklachten schuldig bevonden.

Een politiechef heeft spullen gestolen uit het huis van de draagmoeder van het acteurskoppel Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick. Een jury bevond de politieman uit Ohio maandag schuldig aan drie van de zes aanklachten. Dat meldde het Amerikaanse People.

De 40-jarige politiechef zou samen met een collega hebben geprobeerd een zakcentje bij te verdienen. Het duo snuffelde in mei rond in het huis van de draagmoeder. Daarna probeerden de twee naar verluidt persoonlijke spullen als foto's, een gedicht, echo's en de overeenkomst met de draagmoeder te slijten aan roddelbladen. De vermeende compagnon moet in januari voorkomen.

De politieman ontkent alle beschuldigingen. Volgens hem gingen hij en zijn collega naar binnen omdat de deur op een kier stond. Ze zouden iets aan de beveiliging hebben willen doen. Er hangt hem een gevangenisstraf van tien jaar boven zijn hoofd. Volgende maand hoort hij hoe lang hij moet zitten.

De politieman is niet schuldig bevonden aan inbraak omdat de deur van het huis op een kiertje stond. De biologische moeder, de 26-jarige Michelle Ross, was niet in haar woning toen de politiemannen in het huis rondstruinden. Ross verliet al eerder haar huis omdat ze werd lastiggevallen. Zo werd haar telefoon afgetapt en haar computer gehackt.

Ross beviel 22 juni van de tweeling van het acteurskoppel. Parker en Broderick hebben de twee meisjes Marion Loretta Elwell en Tabitha Hodge genoemd. De 44-jarige Sex and the City-ster en de 47-jarige Broderick hebben drie kinderen. In 2002 kwam zoon James Wilke ter wereld, die op natuurlijke wijze is verwekt. Dat lukte het stel niet nog eens, waarna ze een draagmoeder zochten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen