Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ramses Shaffy dinsdag in besloten kring begraven

Shownieuws

Ramses Shaffy wordt dinsdag in besloten kring begraven. Omdat de begrafenis besloten is, valt een Amsterdamse herdenkingsdienst te verwachten.

Ramses Shaffy wordt dinsdag in besloten kring begraven. Dat vertellen vrienden van de artiest dinsdag in De Wereld Draait Door. De artiest overleed dinsdagochtend op 76-jarige leeftijd. Omdat het een besloten begrafenis wordt, valt een Amsterdamse herdenkingsdienst te verwachten. Iets wat de burgemeester van Amsterdam Job Cohen alleen maar toejuicht.

"Ik wilde net als iedereen in die tijd net zoals Ramses Shaffy zijn. Net zo avontuurlijk en vol lef", lichtte Cohen toe. Beau van Erven Dorens, die zichzelf een van de grootste fans van Shaffy noemt, was meer dan geschokt toen hij het nieuws hoorde. Toch vindt Van Erven Dorens dat zijn leven vooral gevierd moet worden want 'voor Ramses stopt het niet bij de dood'.

"Mijn bijbel is dood. Voor alle omstandigheden grijp ik naar Ramses. Zo wil je zijn. Prachtig", vertelde Claudia de Breij in de aflevering waarin de overleden zanger en acteur geroemd werd. "Maandag heb ik en mijn zoontje nog gedanst op zijn nummer Kijk zei de meid."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen