Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol even de coulissen in

Shownieuws

Linda de Mol gaat naar eigen zeggen tijdelijk in de luwte leven. "Anders worden mensen mij spuugzat. Ik ga gewoon maar een paar weekje thuiszitten."

Linda de Mol gaat tijdelijk in de luwte leven. "Anders worden mensen mij spuugzat. Ik denk dat ik maar een paar weekjes thuis ga zitten", vertelde de blondine maandagavond bij de première van 'Terug naar de kust' in Amsterdam.

De actrice en presentatrice is prominent aanwezig op de Nederlandse buis. De Mol ging vrijdag met de Gouden Televizier Ring naar huis voor de serie Gooische Vrouwen. De Mol schreed maandag al weer over de rode loper. Ook presenteert ze het programma Ik Hou van Holland. Hier keken zaterdag 2,1 miljoen mensen naar.

Het personage dat ze speelt in 'Terug naar de kust', naar het boek van Saskia Noort, is totaal anders dan haar vorige rollen. "Ik kan me best voorstellen dat mensen hier aan moeten wennen", vertelde De Mol. "Met deze rol wil ik vooral laten zien dat ik veelzijdiger ben dan dat leuke blonde typje dat overal door heen huppelt."

De verwachtingen van haar collega's zijn hooggespannen. "Ik ga ervan uit dat het een topfilm wordt. Het is een vakvrouw en ik heb alleen maar goede reacties gehoord", vertelde Wendy van Dijk voordat ze de film had gezien.

Ook Beau van Erven Dorens is te spreken over de acteerkwaliteiten van De Mol. "Linda heeft al bewezen dat ze kan acteren. Ik vind het vooral stoer dat een glamourvrouw als Linda zo'n rol wil spelen waarin ze er heel slecht uit moet zien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen