Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leontine Borsato trots op gastrol bij glossy

Shownieuws

Leontine Borsato is weer volop aan de slag. Deze week steekt ze de handen uit de mouwen als gasthoofdredacteur van glamourblad Beau Monde.

Leontine Borsato is weer volop aan de slag. Eerder draaide ze de bordjes om in de jubileumafleveringen van Rad van Fortuin, dit keer steekt ze de handen uit de mouwen als gasthoofdredacteur van glamourblad Beau Monde.

De 41-jarige Leontine werd in mei al gevraagd voor het gasthoofdredacteurschap, maar werd tussentijds geconfronteerd met het faillissement van Marco's The Entertainment Group. "Gesteund door alle brieven, bloemen en mailtjes heb ik vol goede moed de uitnodiging weer opgepakt. Het was geweldig om hier te werken", zegt Leontine, die supertrots op het eindresultaat is. "Het is precies zo geworden als ik had gehoopt."

Hoofdredacteur John Lukken dacht dat Leontine misschien zou afhaken. "Daar had ik begrip voor gehad. Maar nee, ze liet ons niet zitten." De Beau Monde van Leontine biedt een kijkje in het leven van de presentatrice en actrice. Het tijdschrift ligt vanaf woensdag in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen