Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twitterlawine van Liz Taylor over 'This is it'

Shownieuws

Elizabeth Taylor weet het zeker. De actrice en vriend van Michael Jackson vindt 'This is it' de beste film aller tijden en wil dat aan iedereen laten weten.

Elizabeth Taylor weet het zeker. De actrice en goede vriend van Michael Jackson vindt 'This is it' de beste film aller tijden en wil dat aan iedereen laten weten. Ze plaatste maar liefst negentien berichten over de film op haar Twitterpagina.

Taylor zag een voorproefje van de film over de overleden popkoning en is laaiend enthousiast. Direct na afloop kroop de 77-jarige actrice achter haar computer en twitterde het ene na het andere bericht de wereld in.

"Dit is de meest briljante film die ik ooit heb gezien", jubelde Taylor. "Ik huilde van pure vreugde om dit godsgeschenk. Er zal nooit meer iemand als Michael opstaan. Michael een genie noemen is te weinig. Mijn woordenschat is niet groot genoeg om mijn gevoel te beschrijven", ratelde de actrice.

Taylor was tientallen jaren bevriend met de overleden popkoning. Zo mocht de actrice trouwen op zijn landgoed Neverland en zong Michael op de 65e verjaardag van Taylor het nummer 'Elizabeth, I love you'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen