Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Schwarzenegger blijft zich excuseren

Shownieuws

Schwarzeneggers vrouw biedt wederom haar excuses aan voor de zoveelste overtreding. Dit keer gaat ze door het stof voor parkeren op verboden gebied.

Maria Shriver, de vrouw van Arnold Schwarzenegger, biedt wederom haar excuses aan voor haar zoveelste overtreding. Dit keer gaat ze door het stof voor haar allerlaatste misstap: ze parkeerde haar auto waar het niet mocht. Shriver bood in een verklaring haar excuses aan, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

De afgelopen tijd werd de vrouw van de gouverneur van Californië drie keer gesnapt toen ze aan de telefoon hing tijdens het rijden. Om haar imago te zuiveren plande de lieftallige echtgenoot van de 'Governator' destijds een goedmakertje. Ze doneerde haar 'favoriete oude mobieltje' aan een goed doel, dat zich inzet tegen huiselijk geweld. Wat ze nu uit de kast gaat halen om zich weer positief in de kijker te spelen is niet bekend.

Nadat het omstreden belgedrag van Shriver bekend werd, vertelde de 'Terminator'-acteur dat hij actie ging ondernemen. Kennelijk was dit niet voldoende om zijn 'rebelse' vrouw in het gareel te houden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen