Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Timberlake-stalker is recidivist

Shownieuws

Een vrouw die vrijdag een straatverbod kreeg vanwege het stalken van Justin Timberlake, heeft ervaring. Ook Metallica-drummer Ulrich werd door haar gestalkt.

Een geobsedeerde fan die vrijdag van de rechter kreeg te horen dat ze uit de buurt van haar idool Justin Timberlake moet blijven, is al een keer eerder weggejaagd door artiesten. Lars Ulrich, de drummer van Metallica stapte in maart naar de rechter en vroeg of de fan in ieder geval 140 meter bij de bandleden vandaan kon blijven.

De rechter stelde de rockers in het gelijk, de vrouw kreeg volgens entertainmentwebsite TMZ een straatverbod. Timberlake's advocaat omschreef de 48-jarige fan vrijdag tijdens de rechtszaak als een 'labiele sterrenstalker'. De acties van de fan zouden steeds alarmerender worden, vertelde de advocaat. De vrouw, die zelf mogelijk dakloos is, ging meerdere keren naar het stulpje van haar grote idool.

De fanatieke fan is absoluut geen nieuwkomer in de wondere wereld van het stalken. De sterrenfanaat richtte in 1995 haar pijlen op Axl Rose van Guns N' Roses. De fan werd toen ook op het matje geroepen bij de rechter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen