Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Eeuwige rivaal' komt op voor rokende Radcliffe

Shownieuws

Tom Felton is opgekomen voor zijn rivaal 'Harry Potter'. Daniel Radcliffe, die de rol van Potter vertolkt, zou zich deze maand op een joint hebben gestort.

Tom Felton, de acteur die Draco Malfidus speelt in de Harry Potter-films, is opgekomen voor 'Harry Potter'. Daniel Radcliffe, die de rol van Potter vertolkt, zou zich deze maand op een joint hebben gestort.

Hoewel ze in de films een grondige hekel aan elkaar hebben, zijn Felton en Radcliffe buiten de set om goede vrienden. "Het is niet eerlijk dat de media zulke verhalen over hem verzinnen. Een professioneler persoon dan Daniel is er niet", zegt Felton maandag in de Daily Telegraph. "Ik heb hem gerust gesteld door te zeggen dat veel mensen nog gewoon aan zijn kant staan."

Radcliffe ontkende vorige week drugs te hebben gebruikt. De 20-jarige acteur werd omgedoopt tot 'Harry Pothead' toen op internet een foto opdook waarop hij te zien was met een sigaret die verdacht veel weg had van een joint. Volgens een woordvoerder draait Radcliffe alleen af en toe een shag.

Felton en Radcliffe zijn momenteel bezig met de laatste twee verfilmingen van de 'Harry Potter'-reeks. Het eerste deel van 'Harry Potter and the deathly hallows' moet in maart in de bioscoop draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen