Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rolling Stones gaan Susan Boyle achterna

Shownieuws

De Rolling Stones brengen hun hitsingle 'Wild horses' opnieuw uit. Ze treden daarmee in de voetsporen van Susan Boyle, die een cover van de plaat lanceert.

De Rolling Stones brengen hun hitsingle 'Wild horses' opnieuw uit. Ze treden daarmee in de voetsporen van Susan Boyle, die een cover van het nummer maakte voor haar debuutalbum 'I dreamed a dream'. Dat meldt het Britse muziektijdschrift NME.

De oude rockers kwamen op het idee nadat ze de 48-jarige huisvrouw uit Schotland 'Wild horses' zagen vertolken in de Britse versie van X Factor. Het Stonesnummer is afkomstig van het album 'Sticky fingers' uit 1971 en is vanaf maandag samen met een live-uitvoering te downloaden.

Boyle werd begin dit jaar wereldberoemd door haar auditie bij Britain's Got Talent. Haar vertolking van het nummer 'I dreamed a dream' uit de muscial 'Les misérables' was zo goed, dat het fragment de hele wereld overging.

Nadat Boyle als tweede eindigde in de tv-show werd de veelbesproken ster tijdelijk opgenomen in een psychiatrische inrichting. De onverwachte roem werd haar teveel. Inmiddels gaat het weer beter met de zangeres. Maandag is haar debuutalbum uitgekomen, met als openingstrack 'Wild horses'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen