Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mysterie rond 'sekstapes' Yfke en Carmen opgelost

Shownieuws

Het mysterie hoe twee pikante video's van Yfke Sturm en Baywatch-babe Carmen Electra konden uitlekken is opgelost. Het was een actie van modemerk Van Gils.

Twee zeer pikante homevideo's van model Yfke Sturm en voormalig Baywatch-babe Carmen Electra vonden de laatste weken hun weg naar internet. Bij beide filmpjes was het een mysterie hoe deze privébeelden konden uitlekken.

Dat grote geheim is maandag onthuld: het oer-Hollandse modemerk Van Gils zit achter de ondeugende video's. Op nieuwe filmpjes is zien hoe de gemaskerde 'Van Gils-man' de wulpse dames vastlegt. Terwijl de schaarsgeklede Yfke en Carmen sensueel in beeld komen is de witte mannequin van het modemerk te zien.

Vooral het filmpje van Carmen Elektra deed veel stof opwaaien. De actrice haalde al stoeiend met haar vrouwelijke tegenspeelster de sites van grote kranten als The Daily Telegraph en weblogs als dat van celebrityblogger Perez Hilton. Entertainmentwebsite TMZ klampte zelfs Elektra's ex Dave Navarro aan voor een reactie. De rocker betreurde dat hij niet de man achter de camera was.

De witte mannequin riep eerder veel vragen op door met bekende actrices op de rode loper te verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen