Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pispaal Jordan stapt uit tv-programma

Shownieuws

Jordan heeft 'I'm a celebrity… Get me out of here' verlaten. Het glamourmodel legde het bijltje er bij neer toen ze weer een enge opdracht moest uitvoeren.

Jordan heeft het televisieprogramma 'I'm a celebrity… Get me out of here' verlaten. Het glamourmodel legde het bijltje erbij neer nadat ze voor de zoveelste keer een onsmakelijke opdracht moest uitvoeren. De Britse televisiekijkers kozen Jordan steeds opnieuw als pineut die de opdrachten moest uitvoeren.

Het model moest voor het programma onder meer vragen beantwoorden in een tank vol kakkerlakken. Jordan smeekte het publiek tevergeefs niet meer op haar te stemmen.

Nadat Jordan zondag opnieuw werd aangewezen, dit keer als degene die plaats moest nemen in een slangenkuil, hield ze het voor gezien. "Iemand anders zal het moeten doen, ik doe het niet meer", was haar reactie volgens de BBC.

Het 31-jarige model vertrok een week geleden naar de Australië voor de opnames. Katie Price, zoals de echte naam van Jordan luidt, deed vijf jaar geleden ook al mee aan het programma. Ze leerde toen zanger Peter André kennen, van wie ze vorige maand officieel scheidde.

Haar nieuwe vriend Alex Reid stapte zondag juist op het vliegtuig naar Australië om zijn liefje ten huwelijk te vragen. Mogelijk doet hij dat voor de camera. De vraag is nu of Price Australië verlaat met of zonder verlovingsring.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen