Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiss komt naar Arnhem

Shownieuws

Kiss komt naar Arnhem om het Gelredome op zijn grondvesten te laten schudden. Op 18 juni komt de 'Sonic boom over Europe'-tour naar Nederland.

Kiss komt naar Arnhem om het Gelredome op zijn grondvesten te laten schudden. Op 18 juni doen de vier rockers met hun 'Sonic boom over Europe: From the beginning to the boom'-tournee Nederland aan.

Kiss doet volgend voorjaar vijftien Europese landen aan. Ook Slowakije ontkomt niet aan het harde gitaargeluid. Voor het eerst in zijn bestaan doet de band het Oost-Europese land aan. "Meer dan ooit is Kiss een monstertruck. Onze missie is de aarde te laten rocken", zegt gitarist Gene Simmons.

'Sonic boom over Europe: From the beginning to the boom' is een vervolg op de huidige Amerikaanse tournee 'Kiss alive 35'. De Europese tocht bevat volgens concertorganisator Mojo elementen van de Amerikaanse voorganger, maar er zijn ook nieuwe elementen, speciaal voor de Europese fans. Bovendien haakt de tour aan bij het nieuwe album 'Sonic boom'.

De 'Kiss alive 35'-tour zou verbleken bij 'Sonic boom over Europe'. "Een nieuw podium, nieuwe setlist, nieuwe outfits en een nieuw album", belooft zanger en gitarist Paul Stanley. "We behandelen de hele muzikale geschiedenis van de band op een podium waarop Kiss weer een stap vooruit kan zetten op onze twintig centimeter hoge hakken. We gaan uit ons dak!"

Kiss was vorig jaar voor het laatst in Nederland. Toen stonden de heren als hoofdact op het Arrow Rock Festival. De voorverkoop voor het optreden van volgend jaar gaat vrijdagochtend van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen