Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stieren stampen filmset Tom Cruise plat

Shownieuws

Zeven stieren zijn zondag ontsnapt van de set van 'Knight & day', de nieuwe film van Tom Cruise. Ze renden naar het strand, twee vrouwen raakten lichtgewond.

(Novum/AP) - De set van de film 'Knight & day', met Tom Cruise en Cameron Diaz in de hoofdrollen, is zondag ruw verstoord door losgeslagen stieren. Zeven beesten wisten van de filmset in het Spaanse Cádiz te ontsnappen en maakten de omgeving onveilig. Geen van beide acteurs was aanwezig. De acteurs zetten pas komend weekeinde voet op Spaanse bodem.

De stieren renden naar een nabijgelegen strand. Daar werden ze zo'n veertig minuten na hun uitbraak weer gevangen. Hoe ze konden ontsnappen, is volgens regisseur José Luis Escolar een raadsel.

Tijdens de wilde tocht raakten twee vrouwen lichtgewond. De opnamen zijn voorlopig stilgelegd. Vanaf maandag zou de film geschoten worden in de havenstad in Zuidwest-Spanje, maar een woordvoerder van de burgemeester laat weten dat er voorlopig niet wordt gedraaid. "Er kan niet worden gefilmd totdat we de veiligheid van de omwonenden kunnen garanderen."

In 'Knight & day' spelen Cruise en Diaz een stel dat op de vlucht is voor justitie. Tijdens hun vlucht komen ze langs de bekende stierenrace in Pamplona, vandaar dat er stieren aanwezig zijn op de filmset. 'Knight & day' moet op 1 juli in de bioscopen gaan draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen