Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lijfarts Michael Jackson weer aan het werk

Shownieuws

Dokter Murray is weer aan de slag gegaan als huisarts. De politie onderzoekt nog altijd de betrokkenheid van de arts bij de dood van Michael Jackson.

(Novum/AP) - Dokter Murray is weer aan de slag gegaan als huisarts. De politie onderzoekt nog altijd de betrokkenheid van de arts bij de dood van Michael Jackson, maar hij is officieel geen verdachte. Conrad Murray wordt mede door Janet Jackson verantwoordelijk gehouden voor de dood van haar broer.

De lijfarts van Michael Jackson heeft sinds het overlijden van zijn beroemde patiënt geen inkomen meer vergaard. "Zijn juridische kosten zijn enorm en zijn schulden zijn opgelopen tot het punt waarop onzeker is of hij zijn huis kan behouden en zijn familie kan onderhouden", vertelt zijn advocaat.

"Zijn bedoeling is om patiënten te helpen die achter hem zijn blijven staan, ondanks alle aandacht en bedreigingen", aldus de raadsman. Murray nam in april ontslag bij de Houston Clinic om voor 150 duizend dollar per maand aan de slag te gaan als persoonlijk arts van Jackson.

Conrad Murray zat op het moment van overlijden aan het sterfbed van de King of Pop. De arts zou Jackson een te hoge dosis van het narcosemiddel propofol hebben toegediend. Murray ontkent de popster een fatale dosis te hebben gegeven. De arts heropent binnenkort ook zijn praktijk in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen