Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pikante Christina Curry in schap naast moeder

Shownieuws

Christina Curry gaat poseren voor de FHM. De dochter van Patricia Paay gaat daarmee de concurrentie aan met haar moeder. De fotosessie vindt deze week plaats.

Christina Curry gaat poseren voor het tijdschrift FHM. De dochter van Patricia Paay gaat daarmee de concurrentie aan met haar moeder, die naakt in de Playboy is te aanschouwen. De fotosessie van de 19-jarige Christina vindt deze week plaats.

De geruchten over een mogelijke pikante fotoshoot van Curry in de FHM laaiden zondag op. Christina liet de waarheid nog even in het midden, maar haar moeder gaf al aan geen moeite te hebben met een schaarsgeklede dochter in het mannenblad. Voor een reportage in het meer op naakt gerichte Playboy vond mama Patricia haar dochter nog iets te jong.

Het hoge woord kwam er maandag uit. Christina schreef op haar Twitterpagina: "Ja, ik zal in het decembernummer van FHM staan! De shoot vindt deze week plaats." Paay liet zondag weten dat haar dochter verschillende aanbiedingen van FHM had gekregen.

Moeder en dochter kunnen de strijd met elkaar aangaan om verkoopcijfers. Beide dames liggen tegelijkertijd in de schappen. De 60-jarige Paay poseerde al drie keer eerder voor de Playboy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen