Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez heeft geen zin in film ex-man

Shownieuws

Jennifer Lopez is doodsbang dat haar vuile was wordt buiten gehangen. De popdiva heeft daarom juridische stappen ondernomen tegen haar ex-man Ojani Noa.

Jennifer Lopez is doodsbang dat haar vuile was wordt buiten gehangen. De popdiva heeft daarom juridische stappen ondernomen tegen haar ex-man Ojani Noa. Het Cubaanse model is bezig met een film over zijn tijd met de zangeres.

Noa is bezig met de voorbereidingen van de film 'How I married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story'. In februari moeten de opnames van start gaan. Maar dat gebeurt niet als het aan La Lopez ligt. De zangeres doet er volgens Radar Online alles aan om een stokje voor de film te steken.

Lopez en Noa waren van februari 1997 tot januari 1998 met elkaar getrouwd. Achteraf beschuldigde de Cubaan Lopez ervan hem te hebben bedrogen. "De film gaat over mij en mijn droom, die volledig werd neergehaald door iemand waarvan ik dacht dat ze een goed persoon was", aldus de gefrustreerde ex-man.

Eerder schakelde Lopez ook al advocaten in tegen Noa. In 2007 had hij plannen voor een boek over het leven van de zingende en acterende Latina.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen