Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown heeft liefdesverdriet

Shownieuws

Het lijkt erop dat Chris Brown met liefdesverdriet kampt. De r&b-zanger plaatste zondag een aantal emotionele berichtjes op zijn Twitterpagina.

Het lijkt erop dat Chris Brown met liefdesverdriet kampt. De zanger plaatste zondag een aantal emotionele berichtjes op zijn Twitterpagina, die suggereren dat Chris zijn ex Rihanna terug wil.

Chris twitterde een link naar een filmpje met de muziek van R. Kelly's 'The way we used to be', waarin Kelly zingt over spijt en het krijgen van een tweede kans. De video bevat beelden van Brown en Rihanna in gelukkiger tijden. "Sorry allemaal, maar ik moest dit plaatsen. En voor alle jongens: emotie laten zien is niet zwak. Eerlijkheid maakt je sterk", voegde de r&b-zanger aan het bericht toe.

In februari mishandelde Brown zijn toenmalige vriendin Rihanna. Hij sloeg en beet haar en probeerde haar te verstikken. De rechter veroordeelde de zanger tot zes maanden taakstraf en een jaar lang therapie. Ook kreeg de zanger een verbod om nog langer in de buurt van Rihanna te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen