Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thekla Reuten verbaasd over aandacht voor Clooney

Shownieuws

Thekla Reuten verwondert zich over de belangstelling die haar beroemde collega George Clooney krijgt. De actrice speelt samen met Clooney in 'The American'.

Thekla Reuten verwondert zich over de belangstelling die haar beroemde collega George Clooney ten deel valt. De actrice speelt samen met de Hollywoodhunk in 'The American'. De paparazzi halen soms rare capriolen uit om een kiekje van publiekslieveling Clooney te kunnen maken.

Reuten heeft bewondering voor de veelzijdigheid van haar collega. "Het ene moment doet George de pr voor een film, dan staat hij weer volledig geconcentreerd op de set", vertelt ze in Het Parool. Die concentratie wordt nogal eens bemoeilijkt door ambitieuze fotografen die in bomen klimmen om Clooney op de gevoelige plaat vast te leggen.

Ook de fans proberen koste wat kost een glimp van Clooney op te vangen. "De straatjes naar het pleintje waar we een scène filmden raakten verstopt, omdat mensen uit de wijde omtrek de hele dag rondhingen bij de dranghekken", vertelt Reuten. George lijkt nog steeds niet gewend te zijn aan de hysterie. "Met oprechte verbazing stelde hij op een ochtend vast dat ze een foto van hem online hebben gezet waarop hij een banaan eet", aldus Reuten.

'The American' wordt geregisseerd door de Nederlander Anton Corbijn. De thriller is gebaseerd op 'A very private gentleman', een roman van Martin Booth. Het verhaal beschrijft een eenzame huurmoordenaar, gespeeld door Clooney, die zijn toevlucht zoekt in een Italiaans dorp.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen