Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Club Jay-Z in opspraak na knokpartij

Shownieuws

Een discotheek van Jay-Z ligt onder vuur. De politie onderzoekt de tent momenteel in verband met een vechtpartij. Uitsmijters sloegen twee mannen in elkaar.

Een van de discotheken van Jay-Z ligt onder vuur. De politie onderzoekt de tent momenteel in verband met een vechtpartij. In een video is te zien hoe uitsmijters op de parkeerplaats bij The 40/40 Club in Atlantic City twee mannen in elkaar slaan.

Volgens de beveiliging misdroegen de mannen zich in de club. Na de vechtpartij werden ze gearresteerd wegens wangedrag. De verdachten beweren niets fout te hebben gedaan in de club. Politie laat weten de video te onderzoeken om vast te stellen welke beveiligers bij de vechtpartij betrokken waren. Tegen hen wordt een aanklacht ingediend.

Een woordvoerder van de club liet aan entertainmentsite TMZ weten niets kwijt te willen over het gevecht. "We doen op dit moment ons eigen onderzoek naast het politieonderzoek", aldus de zegsman. "De 40/40 heeft zoiets nog nooit meegemaakt. We nemen de veiligheid van onze gasten erg serieus."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen