Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paay akkoord met pikante shoot dochter

Shownieuws

Patricia Paay heeft er geen moeite mee als haar dochter poseert voor mannenblad FHM. Eerder liet Paay weten haar dochter te jong te vinden voor de Playboy.

Patricia Paay heeft er geen moeite mee als haar dochter poseert voor mannenblad FHM. Dat zei de zangeres zondag naar aanleiding van geruchten dat dochter Christina Curry zich, in navolging van haar moeder, zou wagen aan een pikante fotoreportage. Eerder liet Paay weten haar dochter nog te jong te vinden voor de Playboy.

Patricia liet zondag via een woordvoerder weten nog niet op de hoogte te zijn van de fotoshoot. "Christina heeft al verschillende aanbiedingen van FHM gekregen, dus het zou zomaar kunnen. Maar Patricia heeft Christina vandaag nog niet gesproken, dus ze weet het niet."

Paay vindt dat de 19-jarige Christina gezien haar leeftijd nog niet toe is aan poseren voor een blootblad als Playboy. De mildere variant FHM kan haar goedkeuring wel wegdragen. "Met FHM heeft Patricia absoluut geen problemen. De Playboy is naakt, de FHM schaars gekleed", aldus de zegsman.

Christina heeft haar pikante fotoreportage nog niet bevestigd. Op haar Twitterpagina schrijft ze als reactie op de geruchten: "Oh ja? Wat staat er in?". Over de anonieme aangever van het verhaal schrijft ze: "Wie is deze 'bron'? Waar komen ze volgende keer mee?"

Mama Patricia heeft haar naaktshoot voor de decembereditie van Playboy inmiddels achter de rug. De 60-jarige zangeres en televisiepersoonlijkheid stond al drie keer eerder model voor het mannenblad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen