Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jordan krijgt huwelijksaanzoek in Australië'

Shownieuws

Jordan kan binnenkort een huwelijksaanzoek verwachten van haar vriend Alex Reid. Het glamourmodel verblijft momenteel in de Australië voor opnames.

Een nietsvermoedende Jordan kan binnenkort een huwelijksaanzoek verwachten van haar vriend Alex Reid. Het Engelse glamourmodel verblijft momenteel in de Australië voor de opnamen van 'I'm a celebrity… get me out of here'. Reid stapte zondag op het vliegtuig om zijn liefje achterna te reizen.

"Ik ga haar absoluut ten huwelijk vragen", vertelt Reid aan het Britse News of the World. "En ik ben ervan overtuigd dat ze ja gaat zeggen." De 34-jarige kooivechter doet zijn aanzoek aan vriendin Katie Price, zoals de echte naam van Jordan luidt, mogelijk voor de camera's. "Maar hoe het ook gebeurt, ik weet dat het goed zit."

De 31-jarige Price scheidde in oktober officieel van zanger Peter André. "Ze heeft het hoofdstuk Pete achter zich gelaten in die jungle. Het is nu tijd voor haar om een nieuw sprookje te starten." Reid is ervan overtuigd dat het gevoel wederzijds is. "Als we bij elkaar zijn is het 24 uur per dag geweldig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen