Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miljonairsdochter Trump getrouwd

Shownieuws

Ivanka Trump is in het huwelijksbootje gestapt. De dochter van Donald Trump en zijn ex-vrouw Ivana is zondag in het huwelijk getreden met Jared Kushner.

(Novum/AP) - Ivanka Trump is in het huwelijksbootje gestapt. De dochter van de rijke zakenman Donald Trump en diens ex-vrouw Ivana is zondag in het huwelijk getreden met Jared Kushner. Het grote bruiloftsfeest werd gehouden op de golfclub van papa. Een rabbijn bezegelde de echtelijke band.

Ivanka, die werkzaam is bij haar vader, trouwt met de zoon van een andere New Yorkse grootverdiener. De vader van Kushner boert goed in het vastgoed. De 28-jarige Kushner junior is de uitgever van de wekelijkse nieuwskrant New York Observer. In juli twitterde Ivanka dat de twee zich hadden verloofd.

"De 27-jarige bruid zag er schitterend uit. Ivanka had haar jurk geïnspireerd op Grace Kelly", vertelt een insider aan het Amerikaanse tijdschrift People. Meer dan vijfhonderd mensen kwamen op de bruiloft af, onder wie presentatrice Barbara Walters en actrice Emmy Rossum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen