Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackie Jackson lyrisch over 'This is it'

Shownieuws

Ten minste één familielid van Michael Jackson is positief over de film 'This is it'. Broer Jackie Jackson zag de film donderdag en is dolenthousiast.

In ieder geval één familielid van Michael Jackson is positief over de film 'This is it'. Voormalig 'Jackson 5'-lid Jackie Jackson zag de film donderdag en is dolenthousiast. "De film van mijn broer is aangrijpend. Michael is overdonderend!"

"We krijgen een glimp te zien van een echte genie aan het werk", vertelt de 58-jarige Jackie aan het Amerikaanse TMZ. "Zijn gepassioneerde boodschap om de wereld te verbeteren en de aarde en de toekomst van onze kinderen te redden is iets waar hij zijn hele leven voor streed."

'This is it' laat de voorbereidingen van de King of Pop achter de schermen zien voor zijn gelijknamige concertreeks. Jackson zou vijftig shows geven in Londen. Op 25 juni, drie weken voor de aftrap, overleed hij aan een fatale combinatie van medicijnen.

Moeder Katherine gaf eerder aan de film niet te willen zien. Reden van haar besluit is het feit dat er niet geacteerd wordt in de film. "Het is geen echte film, het zijn slechts een paar repetitiebeelden", beargumenteerde mama Jackson. 'This is it' gaat dinsdagnacht wereldwijd in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen