Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vince Vaughn geniet met volle teugen van Amsterdam

Shownieuws

De Amerikaanse acteur Vince Vaughn heeft geen enkele moeite met zijn bezoekje aan Amsterdam. "Ik vind de stad geweldig! De mensen zijn zo warm en vriendelijk!"

De Amerikaanse acteur Vince Vaughn is in Amsterdam voor een speciale voorvertoning van zijn nieuwe film 'Couples retreat'. De lange vlucht naar Nederland was voor Vaughn zeker geen straf. "Ik vind Amsterdam geweldig!", jubelt de acteur voor de camera van Novum Nieuws.

Vaughn arriveerde zondag in Amsterdam. "Helaas blijven we niet zo lang in Nederland", zei de acteur beteuterd. De 39-jarige Amerikaan greep het tripje aan om even lekker de toerist uit te hangen. "Ik wilde mijn verloofde graag de stad laten zien. We zijn een dag eerder gekomen, zodat we nog wat dingen in Amsterdam hebben kunnen zien."

Wie zondag de grachten afspeurde, had Vaughn en zijn verloofde Kyla Weber in een rondvaartboot kunnen zien zitten. "Het is zo'n mooie stad met de grachten en oude bouwstijlen." Niet alleen de gebouwen, maar ook de mensen vallen bij Vaughn in de smaak. "Ik vind de Nederlanders geweldig. Wat Amsterdam zo fantastisch maakt, zijn de mensen. Ze zijn zo warm en vriendelijk!"

'Couples retreat', waarin drie stellen gedwongen in relatietherapie gaan, beleefde zondag een voorvertoning in Tuschinski. De film draait vanaf 19 november in de Nederlandse bioscopen. Tussen Vaughn en zijn verloofde zit het wel goed, de twee hebben dan ook absoluut geen relatietherapie nodig. "Ik heb nog nooit behoefte aan therapie gehad."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen