Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears verrast zieke kinderen

Shownieuws

Britney Spears heeft een paar meisjes uit een Australisch ziekenhuis de dag van hun leven bezorgd. De zangeres nodigde de patiëntjes backstage uit.

Britney Spears heeft een paar meisjes uit een Australisch ziekenhuis de dag van hun leven bezorgd. De zangeres nodigde de zieke kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar backstage uit bij haar concert in Sydney.

Eerder kreeg Spears veel kritiek op haar Australische concerten. Fans voelden zich beetgenomen, omdat de popster playbackte. Britney trekt zich volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online niet al te veel aan van de kritiek. De 'Toxic'-zangeres vermaakt zich naar verluidt uitstekend als toerist down under met haar zoontjes Preston en Jayden en vriendlief Jason Trawick.

De patiëntjes waren erg enthousiast over de ontmoeting met de superster in de Acer Arena in Sydney. Britney toert momenteel met haar 'The Circus starring Britney Spears'-shows door Australië. Ze begon 6 november in Perth en zal haar Australische toer afsluiten op 29 november in Adelaide.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen