Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heidi Klum in lingerie was spontane actie

Shownieuws

Heidi Klums catwalkoptreden tijdens de Victoria Secret-show was een last minute beslissing. Aanvankelijk zou het topmodel niet meelopen in de lingerieshow.

Heidi Klums catwalkoptreden tijdens de Victoria Secret-show was een last minute beslissing. Aanvankelijk zou het topmodel vrijdag helemaal niet meelopen in de lingerieshow vanwege haar zwangerschapskilo's, maar een impulsieve bui deed haar besluiten om zich toch op de catwalk te wagen.

Klum, die tegenwoordig door het leven gaat als Heidi Samuel, beviel vijf weken geleden van dochtertje Lou. In tegenstelling tot andere jaren zou het model daarom niet meelopen, maar de show presenteren. "Ik voelde me geweldig die avond en besloot op het laatste moment om toch mee te lopen", vertelt het 36-jarige supermodel aan People.

Omdat het model naar eigen zeggen nog negen kilo te zwaar is, werd Klum in een iets bedekkender outfit dan normaal gehesen. De blondine verscheen op de catwalk in een donkerpaars korset en haar benen waren grotendeels gehuld in tule. "Ik vond mijn outfit super, dus ik dacht: waarom niet?", vertelt ze achteraf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen