Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Emotionele Oprah: de tijd is rijp

Shownieuws

Oprah Winfrey vindt dat de tijd rijp is om te stoppen met haar show. Winfrey gaf vrijdag een emotionele uitleg over haar besluit om na 25 jaar op te houden.

Oprah Winfrey vindt dat de tijd rijp is om te stoppen met haar show. Winfrey gaf vrijdag op camera een emotionele uitleg over haar besluit om na 25 jaar op te houden met de Oprah Winfrey Show.

"Na lang bidden en maandenlang peinzen heb ik besloten dat het volgende seizoen het laatste seizoen van de show is", aldus Winfrey. "Na al die jaren hebben de kijkers mijn leven enorm verrijkt. Jullie hebben me altijd met open armen ontvangen, in huiskamers, keuken en harten."

"Ik houd van dit programma. Het was mijn leven. En ik houd er genoeg van om te weten dat het tijd is om afscheid te nemen. Die 25 jaar voelt goed in mijn botten en ziel. Het is een perfect getal en precies het juiste moment."

Met de beslissing van Winfrey komt er een einde aan het best bekeken dagprogramma in de Verenigde Staten. De talkshow wordt in 145 landen uitgezonden en trekt alleen al in de VS dagelijks zeven miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen