Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boris: we maken het steeds spannender

Shownieuws

Boris gaat 11 december van start met 'The Groovalicious Tour' samen met The Wicked Jazz Sounds band. De zanger belooft dat de show steeds anders zal uitpakken.

Boris gaat 11 december van start met 'The Groovalicious Tour' samen met The Wicked Jazz Sounds band. De zanger belooft dat de gezamenlijke show steeds anders zal uitpakken, om het publiek keer op keer te verrassen.

"Het wordt drie uur lang vol 'groovy music'. We proberen het steeds wat spannender te maken", vertelt Boris aan Novum Nieuws. De nummers van zijn album 'Live my life' worden voor de gelegenheid allemaal opnieuw gearrangeerd. "We willen de mensen continu een te gekke avond bieden."

"Het kost wel een hoop tijd en energie, maar het wordt bijna nooit gedaan. De meeste mensen hebben gewoon een show en een manier waarop ze een liedje spelen. We hebben de instelling: probeer ieder keer iets nieuws te doen, zodat mensen die komen kijken ook steeds weer verrast worden", aldus de zanger.

Boris beleefde zijn grote doorbraak door het winnen van de tweede editie van Idols. De zanger bracht op 12 november een live-versie van het album 'Live my life' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen