Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Album Paul de Leeuw toppertje in hitlijst

Shownieuws

Paul de Leeuw kan het weekeinde goed inluiden. Zijn album 'Honderd uit een' is binnengekomen op de vijfde plek in de Nederlandse hitlijsten.

Het album van Paul de Leeuw 'Honderd uit een' is binnengekomen op de vijfde plek in de Nederlandse hitlijst. Ook Ellen ten Damme met haar eerste Nederlandstalige plaat 'Durf jij?' doet het goed. Het nieuwe album van de rockdiva prijkt op de dertiende plek van de Album Top 100.

John Mayer laat iedereen achter zich en komt vanuit het niets binnen op de eerste plek met zijn album 'Battle studies'. Robbie Williams is gezakt naar de tweede plek met zijn 'Reality killed the video star'. Josh Homme, Dave Grohl en John Paul van de band Them Crooked Vultures schoppen het in de eerste week tot een negende plek.

K3 blijft de Nederlandse muzikanten voor in de Single Top 100. Met hun 'Mamasé' staan ze voor de zevende week bovenaan in de Nederlandse hitlijst. Het nummer van Kane 'No Surrender' is naar de tweede plek gestegen. 'Times are changing' van Di-rect, met de nieuwe zanger Marcel, staat op de derde plek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen