Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kaartjes voor thuiswedstrijd André Rieu gewild

Shownieuws

André Rieu kan in zijn thuisstad Maastricht niet kapot. Kaartjes voor zijn shows op het Vrijthof zijn zo gewild, dat Rieu twee extra concerten geeft.

André Rieu is niet alleen aan de andere kant van de wereld populair, ook in zijn thuisstad Maastricht kan de violist niet kapot. Kaartjes voor de shows die Rieu in de zomer geeft op het Vrijthof zijn zo gewild, dat vrijdag weer twee extra concerten zijn aangekondigd.

Rieu zou eigenlijk slechts drie shows geven in de Limburgse hoofdstad, maar dat zijn er inmiddels acht. Vanwege de grote belangstelling werd eerder al een extra weekeinde geboekt. De tickets gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank, wat Rieu en de gemeente Maastricht deed besluiten tot nog eens twee extra shows.

De 'koning van de wals' is momenteel in Frankrijk, waar hij veertien concerten geeft. Eerder deze maand keerde Rieu terug uit Australië en Nieuw-Zeeland, waar hij bijna een maand rondtrok met zijn orkest. Rieus eerste concert op het Vrijthof is op 9 juli. De voorverkoop voor de twee extra concerten gaat zaterdag van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen