Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Plus-size' Heidi Klum toch in lingerie

Shownieuws

Heidi Klum liep tegen alle verwachtingen in toch mee als model bij de modeshow van Victoria's Secret. De Duitse schone verscheen in een vrij bedekt korset.

(Novum/AP) - Heidi Klum liep tegen alle verwachtingen in toch mee als model bij de wereldberoemde modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret. Eerder vertelde de Duitse schone dat ze de show alleen maar zou presenteren, omdat ze nog niet in vorm zou zijn na haar bevalling van vijf weken geleden.

Klum kreeg een daverend applaus van het publiek toen ze in een vrij bedekt lingeriesetje verscheen op de catwalk. Het model leidde de stoet van de begeerlijke Victoria's Secret Angels, waaronder Doutzen Kroes. De blondine liep over de catwalk in een donkerpaars korset en haar benen waren grotendeels gehuld in tule.

Ook na haar vorige bevalling wist de blonde schone moeders jaloers te maken, toen ze twee maanden later in lingerie over de catwalk schreed. Toen was haar outfit overigens wel wat verhullender.

De blondine, die normaal gesproken de meest opvallende stukken uit de collectie showt, liep dit keer maar eenmaal mee. Model Marissa Miller kreeg de eer om een met diamanten ingelegde beha te dragen ter waarde van drie miljoen dollar.

De presentatrice van Project Catwalk liet een dag voor de show weten dat ze nog negen kilo wil afvallen. "Ik ben de zwaarste die op de catwalk zal staan, maar ik schaam me niet voor de ronde vormen die ik nu heb", vertelde Klum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen