Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechter tevreden over boetedoening Chris Brown

Shownieuws

De rechter is in zijn nopjes met de boetedoening van Chris Brown. De r&b-zanger verscheen donderdag in de rechtbank voor een eerste evaluatie van zijn straf.

(Novum/AP) - De rechter is in zijn nopjes met de boetedoening van Chris Brown. De 20-jarige r&b-zanger verscheen donderdag in de rechtbank voor een eerste rapportage van zijn straf. Brown kreeg onder meer een taakstraf van zes maanden nadat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna mishandelde.

Brown heeft al honderd uur afval geprikt en staan schoffelen, vertelde zijn advocaat. De zanger heeft zich ook al gemeld voor de verplichte therapie voor huiselijk geweld die hij moet volgen. Brown heeft zeven van de 52 lessen bijgewoond. Ook heeft hij braaf alle boetes betaald die de rechtbank hem oplegde. Op 18 februari moet Brown zich weer melden bij de rechtbank.

De r&b-ster werd eerder dit jaar veroordeeld voor de mishandeling van zijn toenmalige vriendin, zangeres Rihanna. In februari sloeg Brown haar in een auto in elkaar. Hij bekende schuld en kreeg naast de taakstraf een proeftijd van vijf jaar. Brown moet een jaar lang in therapie en mag niet in de buurt van Rihanna komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen