Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse noemt Blake Fielder weer echtgenoot

Shownieuws

Dat Amy Winehouse niet de meest stabiele zangeres is, was al duidelijk. Amy zou zich weer herenigd hebben met haar ex. Het stel zou zelfs weer getrouwd zijn.

Dat Amy Winehouse niet de meest stabiele zangeres is, was al langer duidelijk. De laatste onverwachte wending in haar leven is de hereniging met ex-man Blake Fielder-Civil. Het stel zou zelfs weer getrouwd zijn.

Of de twee drugsliefhebbers elkaar opnieuw het jawoord hebben gegeven of zullen geven, is nog onduidelijk. Winehouse en Fielder-Civil hebben via Facebook in ieder geval aangegeven dat ze man en vrouw zijn. Felicitaties van vrienden stromen binnen, maar vaderlief Mitch Winehouse zal minder blij zijn. "Amy's familie en zeker Mitch zullen woest zijn", voorspelt een vriend van de zangeres in het Britse tabloid The Sun. "Ze zijn erg blij met Amy's vooruitgang en zijn bang dat ze weer terugvalt in haar verslavingen als ze weer bij Blake is."

Mitch heeft zijn afkeer van Blake nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij wees Blake aan als schuldige voor de drugsverslaving van zijn dochter en was witheet toen hij de twee onlangs in bed betrapte. Mitch schopte Blake het huis uit, maar bij Amy is de ex-gevangene kennelijk nog steeds meer dan welkom.

De reünie is het zoveelste hoofdstuk in de veelbewogen relatie van Amy en Blake. De twee stapten in 2007 stiekem in het huwelijksbootje in Miami. Zes maanden na de bruiloft werd Fielder-Civil opgepakt voor mishandeling en verdween hij achter tralies. Amy zoch haar heil op het Caribische eiland Saint Lucia. Daar wilde de 'Rehab'-zangeres aan nieuw materiaal werken en afkicken.

Eerder dit jaar vroeg Blake een scheiding aan omdat Amy onder de hete Caribische zon van andere mannen genoten zou hebben. In juli maakte een rechter de scheiding officieel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen