Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hasselhoff weer thuis na gedwongen opname

Shownieuws

David Hasselhoff heeft drie dagen in een ziekenhuis doorgebracht nadat hij toevallen had gekregen. Hij moest zich onder psychiatrisch toezicht laten stellen.

David Hasselhoff heeft drie dagen in een ziekenhuis in Los Angeles doorgebracht nadat hij toevallen kreeg als gevolg van drankmisbruik. Vrijdag werd The Hoff gedwongen zich in een ziekenhuis onder psychiatrisch toezicht te laten stellen. De gevallen acteur kampt al jarenlang met een drankprobleem.

Overmatig alcoholgebruik leidde vrijdag tot een reeks toevallen. Daarop werd er, mogelijk door een familielid, met het alarmnummer gebeld. De acteur werd direct opgenomen en 72 uur vastgehouden. De Californische wet staat toe iemand gedwongen op te nemen als hij of zij een gevaar voor zichzelf of de omgeving vormt. De alcoholist werd volgens Radar Online al zeker vijf keer eerder opgenomen wegens drankmisbruik.

Ook zijn ex-vrouw lijkt de drank niet te kunnen laten staan. Pamela Bach werd zaterdag opgepakt wegens rijden onder invloed. Volgens People werd Bach in een cel gezet, maar dezelfde dag nog vrijgelaten. Ze moet 24 december voor de rechter verschijnen. Hasselhoff mocht zondagmiddag weer naar huis.

Het voormalige stel heeft twee dochters van 17 en 19. Zij maakten in 2007 een homevideo van hun vader, waarop te zien is hoe hij in beschonken toestand hamburgers probeert te eten. De dronkenlap zegt te drinken vanwege eenzaamheid en problemen. Vorige maand werd de 57-jarige Hasselhoff nog in een afkickkliniek opgenomen nadat hij in ladderzatte toestand een arts had geslagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen