Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL Lounge Radio gelanceerd

Medianieuws

Na de introductie van RTL Lounge op televisie, lanceerde RTL Nederland donderdag (29 oktober) haar eerste digitale radiozender: RTL Lounge Radio. Daarmee keert de merknaam RTL toch weer terug op radio. Net als de televisietak richt RTL Lounge Radio zich op de vrouw van nu, met een toegankelijk aanbod van jazz, pop, soul en melodieuze dance.

RTL Lounge Radio gelanceerd Radio 538 verzorgt met haar kennis de techniek en de programmering van RTL Lounge Radio. Donderdag (29 oktober) om 15.00 uur vond de officiële lancering plaats in de speciale RTL Lounge Radio Store in Stadshart Amstelveen plaats. RTL Lounge Radio is niet via kabel of satelliet te ontvangen maar alleen via internet.

Het nieuwe radiostation werd officieel gelanceerd met optredens van zangeressen Lisa en Caro Emerald, die gezamenlijk op de startknop drukten.

Bert Habets, CEO RTL Nederland: "RTL volgt de consument op de voet en speelt in op alle nieuwe manieren van mediaconsumptie. Digitale televisie en radio worden daarin steeds belangrijker. De lancering van RTL Lounge Radio sluit naadloos aan op de sfeer en belevingswereld van de jonge vrouw." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen