Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aerosmith: Tyler lijkt niet nuchter

Shownieuws

Aerosmith maakt zich zorgen om de gesteldheid van bandmaatje Steven Tyler. De Aerosmith-zanger zou maar moeilijk kunnen afblijven van verdovende middelen.

Aerosmith maakt zich zorgen om de gesteldheid van bandmaatje Steven Tyler. De Aerosmith-zanger zou maar moeilijk af kunnen blijven van verdovende middelen. Zijn collega's overwegen door zijn gedrag zelfs op zoek te gaan naar een nieuwe zanger.

De band is bang dat Tyler, die in het verleden vaker in aanraking kwam met drugs, weer is teruggevallen in zijn oude gewoontes. "Ik hoop dat Steven de tijd neemt om zich te focussen op Steven en dat hij weer gezond wordt en voor zichzelf gaat zorgen", vertelt de Aerosmith-drummer Joey Kramer in een interview met muziekblad Rolling Stone.

"Hij gedraagt zich niet als een nuchter persoon", vertelt gitarist Brad Whitford. "Zijn geschiedenis van drugsgebruik is uitgebreid beschreven. En zoals bij veel mensen in deze positie zijn de vooruitzichten niet goed."

De band heeft aangegeven, ondanks Tylers verzoek om tijd om te kunnen werken aan een soloalbum en een boek, geen twee jaar te willen wachten met een comeback. "We hebben binnenkort ons 40-jarig jubileum en dat willen we graag vieren met onze fans", aldus Kramer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen