Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw stelt winnende setjes Kane-gitarist samen

Shownieuws

Geen stylist, modeadviseur of personal shopper voor Kane-gitarist Dennis van Leeuwen. De kersverse Best Geklede Man vertrouwt blind op zijn vrouw.

Geen stylist, modeadviseur of personal shopper voor Kane-gitarist Dennis van Leeuwen. De kersverse Best Geklede Man van Nederland stuurt vrouwlief de stad in om kleding te halen. "Mijn vrouw doet mijn styling", onthulde de muzikant donderdag tegen Novum Nieuws.

Van Leeuwen, die immer gehuld is in zwarte hoed en zwarte bril, doet niet mee aan modegrillen. "Ik heb al vier jaar ongeveer dezelfde stijl en daar houd ik me aan." De muzikant is zo trouw aan zijn rockersstijl dat hij alleen zijn hoed afdoet als hij gaat squashen of zwemmen.

Zijn vasthoudendheid is niet onopgemerkt gebleven. Van Leeuwen werd woensdagavond door tijdschrift Esquire verkozen tot Best Geklede Man van het jaar en liet de andere genomineerden Chris Zegers, Dio, Enrico Bartens, Theo Hiddema en Waylon achter zich. Adam Curry kreeg de twijfelachtige eer zich de Slechtst Geklede Man te mogen noemen. Andere modenitwits als Frits Sissing, Dion Graus en Rob Trip visten achter het net.

De prijs voor Best Geklede Band van het Jaar ging dit jaar naar Go Back to the Zoo. Van Leeuwen had eigenlijk gehoopt dat Kane deze onderscheiding zou winnen. "Dan gaat het in ieder geval meer over muziek."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen