Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Fall Out Boy neemt lange break'

Shownieuws

De rockers van Fall Out Boy laten hun instrumenten voorlopig staan. De vier heren uit Chicago nemen volgens muziektijdschrift NME een 'eindeloze' break.

De rockers van Fall Out Boy laten hun instrumenten voorlopig staan. De vier heren uit Chicago nemen volgens het Britse muziektijdschrift NME een 'eindeloze' break.

Een woordvoerder van de band bevestigt het trieste nieuws. "Het is een lange onderbreking, wanneer ze terugkomen is niet bekend." Op de website van de band, die scoorde met nummers als 'Dance, dance' en 'I don't care', staan nog geen nieuwe tourdata.

Bassist Pete Wentz heeft zijn handen vol aan zijn zoontje Bronx Mowgli. Wat de andere drie leden gaan doen, is niet bekend. Wentz staat zelf verbaasd van zijn kunsten als vader. "Dit weekeinde was ik een alleenstaande vader. Moederlief was aan het repeteren en de nanny was vrij", vertelt de 30-jarige rocker aan People. "Ik heb het huis niet afgebrand, dus dat belooft veel goeds."

Vrijdag is het groot feest in huize Wentz. Bronx Mowgli viert zijn eerste verjaardag. Moederlief Ashlee Simpson en pa Wentz hebben een Spongebob Squarepants-feestje gepland voor hun spruit. De 25-jarige Simpson maakt eind deze maand haar Broadwaydebuut in de musical Chicago. Eerder stond ze al in Londen op de planken. 'Believers never die', het best-of album van Fall Out Boy, ligt sinds deze week in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen