Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzo klaagt Debbie Rowe aan

Shownieuws

Een paparazzo sleept de ex van Michael Jackson voor de rechter. Hij beweert dat zijn imago beschadigd is door leugens die Debbie Rowe de politie vertelde.

Een paparazzo sleept de ex-vrouw van Michael Jackson voor de rechter. De fotograaf beweert dat zijn imago beschadigd is door leugens die Debbie Rowe de politie vertelde. De paparazzo wil volgens entertainmentsite TMZ 7500 dollar (ruim vijfduizend euro) van Rowe.

Jacksons ex en de fotograaf liepen elkaar in juli tegen het lijf. Rowe werd belaagd door paparazzi die zich afvroegen of ze de voogdij over haar kinderen op ging eisen nadat Jackson overleden was. Rowe haalde uit naar een fotograaf en riep: 'Ben je klaar voor een schop onder je kont?'. Die paparazzo stapt nu naar de rechter, die zich in januari over de zaak buigt.

De fotograaf beweert dat Rowe heeft gelogen tegen de politie. Jacksons ex zou agenten verteld hebben dat ze in haar gezicht gekrabd is en dat er aan haar arm getrokken is. Volgens de paparazzo is hier niets van waar. "Op de beelden is te zien dat ik haar gezicht niet aangeraakt heb", laat hij TMZ weten. "Alles wat gebeurd is, was niet opzettelijk." Door Rowes leugens kan de fotograaf nauwelijks werk krijgen, beweert hij.

Rowe trouwde in november 1996 met haar idool Michael Jackson. Destijds was ze in verwachting van zijn eerste kind, Prince Michael. Debbie en Michael kregen een jaar later een dochter, Paris. Het huwelijk strandde in 1999.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen