Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manager niet vervolgd na slaan Perez Hilton

Shownieuws

Black Eyed Peas-manager Polo Molina wordt niet vervolgd na het slaan van blogger Perez Hilton. Molina bood zijn excuses aan, waarop Hilton de aanklacht introk.

(Novum/AP) - Black Eyed Peas-manager Polo Molina wordt niet vervolgd voor het mishandelen van celebrityblogger Perez Hilton. Molina heeft zijn excuses aangeboden, waarop Hilton zijn aanklacht introk. Hilton en Black Eyed Peas-rapper Will.i.am vlogen elkaar in juni in de haren, waarna Molina enkele rake klappen uitdeelde.

Hilton, wiens echte naam Mario Lavandeira is, gaf eerder al aan dat hij zijn aanklacht in zou trekken als Molina zijn excuses aanbood. De halfslachtige verontschuldigingen volgden woensdag. Molina ging door het stof, maar wees ook naar Hilton. "Ik bied mijn excuses aan voor wat ik op 22 juni heb gedaan. Hoewel jij zeer grove taal gebruikte geef ik toe dat deze dingen niet met fysiek geweld opgelost moeten worden."

Will.i.am en Hilton vlogen elkaar na een awardshow in de haren. De rapper zou de blogger nadrukkelijk gevraagd hebben nooit meer over zijn band te schrijven, wat Hilton in het verkeerde keelgat schoot. Tijdens de ruzie zou Hilton, die nooit een geheim heeft gemaakt van zijn homoseksualiteit, Will.i.am uit hebben gemaakt voor 'faggot', een scheldwoord voor homo's.

In ruil voor de ingetrokken aanklacht maakt Molina 320 euro over aan een goed doel. Ook belooft hij uit de buurt te blijven van Hilton en zal hij een jaar lang geen wapens bij zich dragen. Toch is de kous nog niet helemaal af. Een civiele zaak waarin de blogger bijna achttienduizend euro schadevergoeding eist, loopt nog.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen