Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Taylor Swift ontwerpt wenskaarten

Shownieuws

Taylor Swift gaat niet zoals elke ster een kledinglijn op de markt zetten, maar komt met een eigen wenskaartenlijn. "Het lijkt me een geweldige ervaring."

(Novum/AP) - Taylor Swift zet niet zoals elke ster een kledinglijn op de markt, maar komt met eigen wenskaarten. De countryzangeres pakt het origineel aan en gaat de teksten en het ontwerp van de kaarten zelf bedenken. "Het lijkt me een geweldige ervaring", vertelt de 19-jarige.

Swift is naar eigen zeggen altijd al gefascineerd door de manier waarop mensen hun gevoelens uiten. Naast kaarten bestaat de wenskaartenlijn ook uit andere producten zoals cadeau- en briefpapier. Het schrijfwaar van de zangeres wordt in de lente uitgebracht.

Deze wenskaartenlijn is wellicht een hint voor Kanye West. Grote kans dat Swift een excuusbrief verwacht van de rapper nadat hij in september het podium opstormde tijdens de MTV Awards. West onderbrak haar bedankspeech omdat hij de hele zaal wilde laten weten dat niet Swift maar Beyoncé de prijs voor 'beste video' had moeten winnen.

Het afgelopen jaar was een bewogen periode voor Swift. Haar album werd het bestverkochte album van de Verenigde Staten, haar concerttoer was onmiddellijk uitverkocht en vorige week werd de zangeres als jongste ooit verkozen tot 'entertainer van het jaar'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen