Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato volste vertrouwen in eigen bedrijf

Shownieuws

Marco Borsato heeft vertrouwen in zijn nieuwe bedrijf Musica e Bookings. "Het gaat heel goed. Ik heb ontzettend zin om te beginnen aan mijn nieuwe bedrijf."

Marco Borsato heeft vertrouwen in zijn nieuwe bedrijf Musica e Bookings. "Het gaat heel goed. Ik ben weer bezig een nieuw bedrijf op te bouwen", vertelde de zanger tegen RTL Boulevard. "De laatste loodjes wegen vaak zwaar maar ik heb ontzettend zin om te beginnen. Ik draai alvast warm."

De zanger heeft geen wilde plannen voor de aankomende feestmaand. "Met kerst zijn we lekker thuis om op adem te komen, zodat we het nieuwe jaar goed kunnen beginnen", vertelde de geplaagde artiest. Met een vrij groot gevoel voor understatement vertelde Borsato dat het 'best een pittig jaartje' was.

Na het financiële debacle bij The Entertainment Group (TEG) gaat de 42-jarige zanger bewust alleen verder met een eigen bedrijfje. TEG werd in september failliet verklaard. Als aandeelhouder stak Marco miljoenen in het bedrijf. Door het faillissement zag de 'Dromen zijn bedrog'-zanger een deel van zijn geld in rook op gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen