Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boyzone-zanger Gately krijgt herdenkingsconcert

Shownieuws

Zo'n duizend vrienden, familie en fans verzamelen zich zondagavond voor een herdenkingsconcert voor Stephen Gately. De Boyzone-zanger stierf vorige maand.

Zo'n duizend vrienden, familie en fans verzamelen zich zondagavond voor een herdenkingsconcert voor Stephen Gately. De show is een initiatief van de partner van de Boyzone-zanger, Andrew Cowles. Gately stierf vorige maand tijdens een vakantie op Mallorca.

Ook Gately's ouders en broers en zus wonen het concert bij, weet de BBC. De vier overgebleven Boyzone-leden zullen zingen voor hun overleden maatje. Ook Beverly Knight, Lee Ryan en Liz McClarnon klimmen op het podium om Gately te eren. De cast van de musical Joseph, waarin Gately speelde, zingt ook voor de zanger.

Het privéconcert wordt gepresenteerd door acteur Christopher Biggins. Een aantal comedians en acteur Sir Ian McKellen zullen stukken voordragen. Het herdenkingsconcert vindt plaats in Londen.

Gately stierf op 10 oktober een natuurlijke dood. De 33-jarige zanger werd dood aangetroffen in zijn vakantiehuis op Mallorca. Zaterdag 17 oktober werd Gately begraven. Zo'n drieduizend fans verzamelden zich buiten de kerk om hun idool de laatste eer te bewijzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen