Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Partycrashers Obama willen verhaal kwijt

Shownieuws

Het stel dat zonder uitnodiging een vorkje meeprikte in het Witte Huis probeert haar verhaal te slijten bij de media. De twee willen grof geld voor jun relaas.

(Novum/AP) - Alleen een chique diner is voor het bekendste ongenode echtpaar van de Verenigde Staten kennelijk niet genoeg. Het stel dat zonder uitnodiging een vorkje meeprikte tijdens het staatsdiner in het Witte Huis probeert nu het verhaal te slijten bij verschillende media. In ruil voor de onthullingen willen de twee honderdduizenden dollars.

De grote Amerikaanse tv-stations hebben een brief ontvangen waarin staat dat er geboden kan worden op een interview. Michaele en Tareq Salahi zouden maandag aanschuiven bij CNN's 'Larry King live', maar haakten af. CNN laat weten dat het nooit betaalt voor interviews.

Het echtpaar wist dinsdag zonder uitnodiging in het Witte Huis te komen. Daar was een staatsdiner voor de bezoekende Indiase premier Singh aan de gang. Aanvankelijk beweerde de geheime dienst dat de veiligheid van president Obama nooit in gevaar is geweest, maar vrijdag verscheen een foto waarop te zien is hoe Michaele Obama's hand schud.

Hoe Michaele en Tareq het Witte Huis binnen zijn gekomen, is een groot vraagteken en wordt onderzocht door de geheime dienst. Wel is bekend dat Michaele graag mee wil doen aan de reality tv-show ' The real housewives of D.C.'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen