Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Leeuw wenst Linda de Mol lange vakantie toe

Shownieuws

Als het aan Paul de Leeuw ligt neemt Linda de Mol snel een lange vakantie op. 'Lieve Paul' staat tegenover 'Ik hou van Holland', dat miljoenen kijkers trekt.

Als het aan Paul de Leeuw ligt neemt Linda de Mol snel een lange vakantie op. De Leeuws programma 'Lieve Paul' staat tegenover 'Ik hou van Holland', dat gepresenteerd wordt door De Mol.

Dat een lange vakantie van De Mol Paul goed kan doen, blijkt ook uit de kijkcijfers van zaterdag. 'Ik hou van Holland' wist 1,9 miljoen kijkers te trekken en moest alleen 'Ushi & Dushi' aan zich voorbij laten gaan. 'Lieve Paul' eindigde met 1,1 miljoen kijkers op de negende plaats van de best bekeken programma's. "Het is geduchte concurrentie", concludeerde De Leeuw zondag in het RTL 7-programma 'Jorritsma blikt vooruit'.

"Er staat ons nog een hele klus te wachten. We hebben nog geen idee wat 'Lieve Paul' moet worden", biechtte De Leeuw op. Pauls nieuwe show beleefde zijn primeur in september en volgde het immens populaire 'Mooi weer De Leeuw' op. Ondanks de concurrentie kijkt De Leeuw met vertrouwen naar de toekomst. "We werken bij EVA aan een aantal proefprogramma's en een paar nieuwe shows."

Als De Leeuw naar zijn toekomst kijkt, staat hij toch eerst stil bij zijn zoontjes Kas (8) en Toby (7). "Ik had nooit gedacht dat ik vader zou worden", bekent de presentator, die zijn kinderen noemt als zijn mooiste prijzen. "Misschien gaan we wel naar Amerika, daar komen de jongens vandaan. De oudste heeft de ambitie een eigen restaurantje te beginnen, misschien ga ik dan wel achter de kassa zitten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen