Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hulk Hogan neergeslagen bij persconferentie

Shownieuws

Hulk Hogan is tot bloedens toe geslagen tijdens een persconferentie. Zijn aartsvijand Ric Flair viel hem onverwachts aan en deelde rake klappen uit.

Hulk Hogan is tot bloedens toe geslagen tijdens een persconferentie in Australië. Zijn aartsvijand Ric Flair viel hem onverwachts aan en deelde rake klappen uit, schrijft de Britse Daily Mail. Het is onduidelijk of dit gevecht een publiciteitsstunt is. De twee liggen al jaren met elkaar overhoop.

De 56-jarige Hogan donderde van het podium en raakte gewond aan zijn hoofd. Hulk werd gefotografeerd terwijl het bloed rijkelijk over zijn witte t-shirt stroomde. De Amerikaanse worstelaar kon niet meer op eigen kracht overeind komen.

Ook de aanwezige pers moest het ontgelden. De cameralens van een fotograaf brak toen Flair een tafel van het podium smeet. Daarna begon de vechtersbaas op de pers in te slaan.

Het gevecht begon nadat de twee opmerkingen maakten over elkaars mislukte liefdesleven. In juli kwam er een einde aan de bittere 'vechtscheiding' van de Hulk en zijn voormalige geliefde Linda. De 60-jarige Flair heeft ook ruimschoots ervaring met op de klippen gelopen huwelijken. Flair is de afgelopen week voor de vierde keer getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen